ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ ALANI ÖĞRENCİLERİMİZ ALMANYA HAMBURG'DA ELEKTRO WİTT FİRMASINDA BAŞLADIKLARI STAJLARINI TAMAMLAYARAK YURDA DÖNÜŞ YAPTILAR.

03.06.2024 439

Elektrik elektronik teknolojisi alanı öğrencilerimiz almanya hamburg'da elektro witt firmasında başladıkları stajlarını tamamlayarak yurda dönmüşlerdir.

Türkiye Ulusal Ajansı'nın hibe sağladığı, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün akreditasyon lideri olduğu ve Kılıçarslan Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin akreditasyon üyesi olduğu Erasmus+ Akreditasyon Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği kapsamında Almanya Hamburg'da Elektro Witt firmasında staj çalışmalarını yürüten Elektrik Elektronik Alanı öğrencilerimiz yurda dönüş yapmışlardır.

Firma bünyesinde atölye ve saha çalışmaları yürüten öğrencilerimiz ayrıca Hamburg'da faaliyetlerini yürüten Çelik GmbH, Class Pres GmbH, STILL Gmbh, HPS Power Solutions ve AIRBUS firma ve fabrikalarında da saha çalışmaları yürütmüşlerdir. Berlin'de düzenlenen elektrik motor ve trafo sarım sistemleri konulu CWIEME fuarına da katılmışlardır.

03-06-202403-06-202403-06-202403-06-202403-06-2024